1 |  | Пилешките бонфилета се овкусяват със сол и черен пипер и се овалват в брашно.
|
2 |  | Пържат се на няколко пъти в половината от зехтина до полуготовност.
|
3 |  | Лукът и чесънът за соса се накълцват и се запържват в останалия зехтин. Наливат се доматите.
|
4 |  | Подправя се със сол, черен пипер и захар. Прибавя се и половината от накълцания босилек. Сосът се вари 15–20 минути.
|
5 |  | Запържените пилешки бонфилета се подреждат в тава, заливат се със соса, разбърква се.
|
6 |  | Поръсват се обилно с настърган пармезан и се пекат 10–12 минути в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор.
|
7 |  | Ястието се поднася с останалия босилек |
Comments
Post a Comment