Картофена супа
Половин доза в достатъчно
https://youtu.be/hTa20UmvwAg
Продукти Картофи – 500 гр. Фиде – 100 гр. Лук – 1 гл. Моркови – 2 бр. Брашно - 1 с.л. Кисело мляко – 4 с.л. Яйца – 2 бр. Сол, олио, джоджен, чубрица, черен пипер, магданоз, вода Начин на приготвяне В тенджера наливаме 50 мл. олио и когато се загрее, добавяме да се запържат лука и морковите с малко сол. След което, добавяме да се запържи и брашното. След това доливаме 2 л. вода. Оставяме супата да заври и прибавяме картофите и подправките. Варим 15 мин. и добавяме фидето. След около 15 мин. нашата картофена супа е готова. Поръсваме със зелен магданоз. Когато супата се поохлади, добавяме застройката, като в същото време разбъркваме. Приготвяме заливката. В една купа разбиваме и осоляваме 2 сурови яйца и 4 супени лъжици кисело мляко, докато получим еднородна смес. Посетете и сайта ми: https://domashnakunyasdani.com/
Comments
Post a Comment